Коензим Q10 - Сoenzyme CoQ10

Магазин за хранителни добавки в София-къде има хранителна добавка коензим q10,Coenzyme Q10 на таблетки

Борд меню

понеделник, 13 февруари 2017 г.

Widgets

Помага ли Коензим q10 за отслабване

Как помага Коензим q10 за отслабване? Редица изследвания показват, че 50 процента от хората с наднормено тегло имат дефицит на коензим Q10. Защо липсите на CoQ10 се противопоставят на загубата на тегло? Отговора е логичен, защото тези хора не произвеждат достатъчно енергия. Без нужната енергия, много скоро стигате до задънена улица и апатия особено когато сте на калориен дефицит при диети за отслабване.

Хранителни добавки за отслабване


По-бързо отслабване с Коензим q10

Едно изследване показва, че прием на 100 мг коензим Q10 дневно в продължение на девет седмици при хора с наднормено тегло, които са на диета за отслабване, дава ефект почти двойно в сравнение с тези които не приемат Coenzyme Q10 .

Коензим Q10 е естествено вещество, известно още като убихинон, което всички живите организми (хора, животни и растения) произвеждат. Coenzyme Q10 е мастно разтворимо вещество, което участва в производството на енергия на клетъчно ниво. Без това вещество, нямаше да имаме достатъчно енергия, за да живеем. Тъканите на тялото, може да синтезират тази субстанция, но когато сте на диета за отслабване имате още по-високи нужди от Coenzyme Q10. Често при ограничаването на храната се получава и дефицит на витамини и други важни елементи. Коензим q10 се нуждае от наличието на осем витамини и различни микроелементи. Ако едно или повече от тези хранителни вещества липсват, биосинтеза на коензим Q10 ще бъде компрометирана.

Коензим q10 за енергия и сила при диети за отслабване


Коензим Q10 (CoQ10) е важен химически кофактор, който е необходим за производството на енергия от клетките на тялото ни. Това може да увеличи енергийните нива на всички мускули на тялото и имунната система. CoQ10 може също да насърчи сърдечно-съдовата система и подобрява освобождаването на излишните мазнине. Тъй като естественото производство на CoQ10 в организма намалява с възрастта, като хранителни добавки може да помогне за увеличаване на енергията и насърчаване на загуба на тегло.

Основната единица за енергия в организма се нарича ATP. CoQ10 е единственият коензим, който може да направи ATP и недостиг означава, че мускулите не могат да функционират ефективно. Ето защо CoQ10 е ефективен и задължителен при диети за отслабване, той дава необходимата енергия за подобряване на ефективността от тренировките, защото увеличава консумацията на кислород и метаболизма на мазнините. Коензим Q10 може да подобри опазването на важни енергийни компоненти, когато сте на диета за отслабване и стимулира метаболизма на организма. Изследванията показват, че CoQ10 комбиниран с редовни тренировки и индивидуален хранителен режим, ще увеличи отделянето на мазнини и ускори отслабването.

Може да комбинирате Коензим Q10 с други добавки за отслабване Кликнете тук, за продукти, свързани диети за отслабване.

Използвани източници:

Fhl.bg - онлайн хранителни добавки

Няма коментари:

Публикуване на коментар